Halsont – bloggtävling uppskjuten

20120707-233517.jpg

Jag ber tusen gånger om ursäkt alla ni över 60 personer (!) som deltagit i bloggtävlingen och gissat den tid jag skulle dra på 5000 meter SkiErg idag. Jag har haft ont i halsen och inte tränat på några dagar, så jag får göra testet nästa vecka istället. I övrigt känner jag mig frisk, men just onda halsar (och feber) är jag extra försiktig med.

Naturligtvis förstår jag att vissa blir besvikna eftersom ni känt på er att just DEN tiden ni gissat på skulle falla ut just IGÅR.

Men alla tiderna står kvar och den som är närmast när jag kör i nästa vecka vinner vinprovningen för två personer. Jag återkommer om detta när jag är i träningsbart skick igen. Det är fortfarande fritt fram för er som ännu inte tävlat att göra det några dagar till.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

1 svar på Halsont – bloggtävling uppskjuten

  1. John skriver:

    … nu får du vila dig ordentligt i några dagar (dock som du vet tar vi denna tävling på största allvar!) — 🙂

Kommentarer är stängda.