Ett bröllop och en namngivningsceremoni

Bröllop i lördags. Namngivningsceremoni igår. Kvar utanför Mullhyttan hos vänner i ett paradishus med långsam lina. Åker hem idag. Fortfarande halsont och ingen träning. Bilder från högtiderna får komma senare i veckan, håll till godo med Ida och mig från 1 augusti 2009.

20120708-234557.jpg

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Ett bröllop och en namngivningsceremoni

 1. Oscar skriver:

  Det ser vi fram emot o få se!

 2. Bumbi skriver:

  Vad är din anknytning till Mullhyttan?
  Farsan e uppväxt där och jag spenderar mycket av sommaren där, finns mycket kul MTB cykling där i krokarna! Skulle slita med dig på ett pass om du hade vägarna förbi om det inte var för min förbannade fot! (nyopererad)… Men nästa sommar då j****r blir det cykling i bergslagen!

  //Skejtboardnörden

 3. Bumbi skriver:

  Thx. 🙂

Kommentarsfältet är stängt.