Rullskidsvideo Liared Open Race

Martin Ekwalls far filmade lite på träningstävlingen utanför Ulricehamn förra veckan. Notera hur lätt jag akterställer Marcus Johansson på upploppet och åker i mål avstannandes, i ett försök till att likna min skididol Petter Northug. Spola fram till 10:57 min in i videon. Jag tycker skejttekniken sitter fint på växel fyra.

Jag blev 3:a i loppet trots tokstumma ben från MTB-tävlingen två dagar tidigare. 1:an och 4:an i rullskidstävlingen blev 7:a respektive 5:a i rullskidsvärldscupen helgen efter, så jag gjorde minsann ett skitbra resultat. Så det så!

Jodå, även jag var uppe och tog förningar, även i fall Samuel och Markus var hetast till slut

Jodå, även jag var uppe och tog förningar, även i fall Samuel och Markus var hetast till slut. Foto: Ski Team Syd.

Bilderna nedan är från Ski Team Syd.

 

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 svar på Rullskidsvideo Liared Open Race

  1. Fredrik skriver:

    Ser bra ut, Jenni påstår till och med att du börjat få lite muskler.

Kommentarer är stängda.