Bröllop i Äspered

I lördags gifte sig Elisabet Bergenholz och Oscar Sjölin i Äspereds kyrka. Oscar sade ja och Elisabet ropade JA så det ekade i kyrkan. Allt var jättetrevligt och alla var glada. Även Astrid var glad, till och från i alla fall. Jag gick omkring med henne ganska mycket i Bumbibjörnen (så kallar jag bärselen från Babybjörn), vilket jag gör de flesta kvällar. Det var annorlunda att gå på bröllop som förälder och det gick jättebra, det var många andra småbarn. Astrid vann yngsttävlingen bland bebisarna med en dag (22 maj mot 21 maj).

Oscar Sjölin till vänster i en brokig skara män inför Rådarullen i höstas

Oscar Sjölin till vänster i en brokig skara män inför Rådarullen i höstas

Elisabet och Ida lärde känna varandra då de jobbade ihop som sossetanter på Borås Stad för ett par år sedan. Efter det har vi umgås en del och vi har till och med fått med Oscar på en rullskidstävling till Lidköping. Han åker precis som Olle Häggdahl och Daniel Abrahamsson för Äspered och Oscar är på ständig uppgång. Jag räknar med dig på stakpassen efter bröllopsresan!

En av få gäster vi hade koll på innan bröllopet var Fredrik Johansson Tacacho. Han och jag tävlade mot varandra i skidor i två säsonger innan han lade av som 13-åring. Trots att vi kanske pratats vid max tre gånger tidigare hittade vi varandra direkt (jag tror det var i alla fall hyfsat ömsesidigt) vid bordet och det var roligt att höra om hans jobb som sportjournalist på Fagerstaposten. Hans fru Linda var också supertrevlig, trots att hon inte hade åkt Vasaloppet. Återigen grattis Oscar och Elisabet!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Barn, Mat och dryck, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Bröllop i Äspered

  1. Pierre skriver:

    Grattis till Brudparet

  2. Oscar skriver:

    Tack så mycket Pierre! Och tack Erik för att du o Ida kom o förgyllde dagen. Många fina kort du tagit 🙂 Säg bara till så är ja på, måste komma igång nu med träna gen. Ha de gott o hälsa Ida!!

Kommentarer är stängda.