5000 m SkiErg i morgon?

 

Erik och Martin på Mallis förra våren

Erik och Martin på Mallis förra våren

Bloggtävlingen med en vinprovning för två personer i pris har fortfarande inte fått sin vinnare. Men hen utses kanske i morgon. Jag börjar bli av med halsontet och tränade kort och lugnt både idag och igår. Så kanske drar jag 5000 m max på SkiErgen i morgon bitti.

Ida och Astrid åkte till Varberg idag och kommer hem i morgon eftermiddag. Martin Josefsson är också efemär änkeman ikväll då hans Josefin är och förlustar sig i Göteborg. Martin och jag cyklade precis Ewaldssons helvetesbana på Rya Åsar i lugn takt (om det nu går) och snart kommer han hit med hämtpizza, självklart Hawaii. Efter det ska vi slagborra i betong. Grabbmys!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Cykel, Träning och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.