27,5 tums MTB

Herrljungasonen Per Gustavsson kom till Torsby idag och hade sig en mountainbike med 27,5 tums stora hjul. Det är alltså en storlek mellan den tidigare standarden 26″ och den nya populära 29″. En världscupseger har redan tagits på en 27,5″, men än så länge är det bara Scott och Allebike som har dessa cyklar i serietillverkning. Vad jag vet.

Varför Per Gustavsson ser så dryg ut på bilden vet jag inte. I verkligheten är han snäll.

20120716-204641.jpg

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Cykel, Prylar, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på 27,5 tums MTB

  1. Helena skriver:

    Det är riktigt spännande! Jag ser framemot lite tester av 27,5:an. Tror att det kan vara ett bra kompromiss när man inte är så lång och nästan tycker att det emellanåt är stort med 26 tum;) 29:er låter lite stort.

Kommentarer är stängda.