Stopp för nya adepter

Tomas Karlsson tog ett rejält kliv i Vasaloppet med mig som personlig tränare. Från placering 1936 förra året till plats 1105 i år. För det fick jag ett riktigt fint Amaronevin (hittills oöppnat) som bonus!

Tomas Karlsson tog ett rejält kliv i Vasaloppet med mig som personlig tränare. Från placering 1936 förra året till plats 1105 i år. För det fick jag ett riktigt fint Amaronevin (hittills oöppnat) som bonus!

Nu har jag 12 personer som har anlitat mig som personlig tränare för 12 månader. Mer än så vill jag inte ha. Jo, jag vill. Men 12 st känns som lagom mycket. Har jag fler kan jag inte hålla reda på allas egenskaper lika bra. Jag vill känna mina adepter: veta deras styrkor och deras svagheter, veta om de har tillgång till SkiErg, veta vilka tävlingar i löpning, simning, cykel och triathlon de ska köra i sommar, veta vilket mål de har i Vasaloppet, veta hur deras jobbsituation ser ut etc.

Allt det har jag i huvudet, och det vill jag fortsätta att ha för att göra ett så bra jobb som möjligt. Som blir så personligt som möjligt. Så för dig funderat på att ta steget att anlita mig för att bli bättre i just dina konditionsidrotter säger jag för närvarande nej. Men lugn, er tid kommer så småningom!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.