Tobias Westman om Aleloppet

Tobias Westman och jag efter Landsjön Runt i våras

Tobias Westman och jag efter Landsjön Runt i våras

Sveriges Mr. Rullskidor, min kompis Tobias Westman, vann i lördags Aleloppet före snygge-Marcus. Som vanligt ger han en fantastiskt rolig, språkligt usel och charmigt kaxig rapport på sin blogg:

Aleloppet Tobias Westman 2012-08-19 21:55:14

Fyra starter och lika många vinster på Aleloppet. Undra när trenden ska brytas.
Provade något nytt och starade bland de sista i masstarten. Rundade hela fälten efter ca 1km. Då var det bara Marcus som hängde på. Vi växeldrog under loppet men det jobbiga med aleloppet är att man sitter i fartställning så länge.

När det var ca 1km kvar försökte Marcus att rycka men jag svarade och drygade ut avståndet till honom. Han gjorde ett bättre försök än Samuel gjorde i fjol. Marcus sa att han ska ta mig någon gång innan jag slutar. (Hoppas jag orkar hålla på till jag är lika gammal som +70 åriga Göran Pettersson) Då kommer det vara riktigt stora startfält om alla tänker som Marcus.

När Westman trycker på står alla andra stilla gammalt Team Arkmet och Ski teamsyd ordspråk.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Rullskidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.