Vasaloppslägret i Torsby fullt

Igår skrev jag ett inlägg om att 19 av 24 platser var bokade till mitt Vasaloppsläger i Torsby 13-15 september. Då rasslade det till i inkorg och nu är alla 24 platser bokade. Jätteroligt! Men om du inte hann anmäla dig och ändå vill vara med så kommer jag göra en väntelista, i fall någon mod förmodan skulle lämna återbud.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 svar på Vasaloppslägret i Torsby fullt

 1. Andreas skriver:

  Hej Erik!!
  säljer du rullskidor nu förtiden ??? Vilka hjul rekomendera du för intervaller?

  • Erik Wickström skriver:

   Nej, jag säljer inte längre.
   Många rekommenderar lättrullat på intervaller, men jag växlar mellan tungt och lätt även på de snabba passen.

Kommentarer är stängda.