Anton Järnberg vann öppna KM

Resultat öppna KM Ulricehamns IF 12 mars 2013

Resultat öppna KM Ulricehamns IF 12 mars 2013

Jag blev 3:a på Ulricehamns IFs öppna klubbmästerskap igår, ljusår efter en Anton Järnberg som imponerade stort. Skönt i alla fall att slå Erik Johansson som blev 77:a i Vasaloppet, han gör sin bästa säsong någonsin. Anton och jag stakade, snygge-Marcus, Erik Johansson och Emil körde med fästvalla.

Loppet gick bra och jag har verkligen inget att skylla på, jag åkte helt enkelt inte tillräckligt snabbt. Vi körde 4 helvarv på elljusspåret 3,3 km, inklusive den längsta backen, som är hyfsat lång och brant för att vara ett elljusspår. Men det var isigt så jag tyckte ändå det var helt rätt att köra utan fästvalla, det tjänade jag nog på eftersom det gick någorlunda fort även i uppförsbackarna.

Detta var mitt andra stakpass på en dryg månad, sedan jag skadade mig i Ulricehamnsloppet. Det gjorde ont i muskeln vid skuldran efteråt, men det påverkade mig inte i loppet. För närvarande ligger jag på dosen 3 st smärtstillande tabletter per dag, mot tidigare 8 st. Hälsosamt? Nej. Snart är säsongen över…

I övrigt var det ett mycket trevligt KM. Totalt 87 deltagare, kul att träffa skidkompisar, gott med varm korv och roligt att Ida och Astrid var med. Ovant med individuell start.

Idag ska jag vara pappaledig och springa 45 min med joggingvagnen och bjuda på min pappaledigkompis Erik Thiberg på kaffe. I morgon flyger jag till Birken.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Skidor, tävling (sedan juli 2012), Träning och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Anton Järnberg vann öppna KM

  1. Pingback: Anton Järnberg slutar | Erik Wickström – Konditionskonnässör

Kommentarer är stängda.