Deppig morgon

Jim Åhl i Ulricehamn i vintras

Jim Åhl i Ulricehamn i vintras

Jag vaknade upp i mammas stuga i Vejbystrand. Inte så konstigt kanske, det var ju här jag gick och lade mig. Jag ska vara här för jobb och träning i helgen.

Men det var ett mycket sorgligt uppvaknade. På den dagliga morgonsurfen på sweski.com och langd.se kunde jag läsa att den 23-årige Bodenskidåkaren Jim Åhl plötsligt avlidit. Han kollapsade på väg hem från en shoppingtur, men hans liv gick inte att rädda när ambulansen kom till sjukhuset.

Jag kände inte Jim Åhl, det närmaste jag kom var att vi hejade på några skidtävlingar och att han fick en bild av mig en gång som han använde på sin blogg. Men jag är ändå i chock, det är inte den första skidåkaren som gått bort senaste 2 åren. Det måste såklart vara fruktansvärt för de anhöriga och den sådan här dag tänker man mycket på just de närmsta.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.