I helgen ska det tränas

Takbox av

Takbox av

Cykelställ på

Cykelställ på

Jag ska väcka kroppen lite grann i helgen. Senaste veckorna har det faktiskt blivit ca 10 timmar per vecka, så jag börjar komma igång lite. Formen är dock inte på topp efter få intervallpass. Men när Jochen Gustafsson och Rickard Bergengren kommer på besök i Vejbystrand i helgen blir det nog ett härligt uppvaknande.

Så här ser vårt preliminära schema ut:

Fredag fm: 2-3 h cykel på Hallandsåsen inkl fullt blås i fem klättringar (tot ca 40 min A3)
Fredag em: 2 h lugn mysstakning på treor (Rickard gör entré)
Lördag fm: Uppförsintervaller K 4 st ca 10 min med 3:or. Mamma har lovat köra bil, samma ställe vid Hallandsåsen som Rickard drack hästens vatten förra året
Lördag em:  2 h mysdistans på trögskejt
Söndag fm: 3 h lugn cykel på Hallandsåsen med fika
Söndag em: 4 st flacka 7 min-intervaller på tävlingsskejt

Eftersom jag har en helvetiskt massa jobb samtidigt kommer det att bli en intressant ekvation att få helgen att gå ihop. Jag hoppas junisarna sover mellan passen så jag kan jobba ostört vid datamaskinen. Och jag hoppas också kunna utnyttja sena kvällar. Ingen filmtajm med grabbarna med andra ord. Men under träningspassen ska vi fanimej ha kul!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Rullskidor, Träning och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.