Familjefredagsförmiddag

På väg till flygplatsen såg jag en kille pejsa bakom en bil i typ 60 blås. Kolla hur nära han ligger bilen.

På väg till flygplatsen såg jag en kille pejsa bakom en bil i typ 60 blås. Kolla hur nära han ligger bilen.

Luca Mara och jag tog varsin korv med namn "Zatan" vid Shell i Östersund igår.

Fotograf Luca Mara och jag tog varsin korv med namn “Zatan” vid Shell i Östersund igår. Jävulskt gott.

Det gick bra i Östersund igår! Roligt intervjuande, fotande, råddande med cyklar/kläder och skrivande. Det kändes skönt att åka en timme rullskidor på morgonen, för sedan blev det jobb 09.30 till 22.30, med undantag från take-off och landning, då datorn av en diffus anledning måste vara avstängd. En helt vanlig dag i Vasalöparentider med andra ord. Kosten bestod primärt av glass (bara tre GB-nyheter kvar att testa nu), pizza, korv, kanelbullar och läsk. Inte mycket beach 2013 där inte. Det blir bättring.

Idag fredag hade jag sedan tidigare lovat Ida en hel vardagförmiddag i familjens tecken, det behövs ibland. Vi har turen att ha en snäll och trevlig granne som lånar ut sitt släp så vi körde bland annat bort en gammal garageport som jag monterat ned och annat västvärldsöverflöd. Sedan satte vi upp en barngrind till trappan och eldstaden och krattade lite gräsmatta, allt under noga inspektion av Astrid. Lite amerikanska pannkakor med lönnsirap på det och det lättsamma blogginlägget om familjeidyllen är fulländat!

Min svågar Mattias Nilsson har tummen ungefär lika central placerad i handen som mig. Därför var det stor succé att se honom ta första stegen till att byta panel på garaget vid deras radhus.

Min svåger Mattias Nilsson har tummen ungefär lika central placerad i handen som mig. Därför var det stor succé att se honom ta första stegen till att byta panel på garaget vid deras radhus.

Apropå barn så var det kul att träffa Astrids två kusiner i Östersund (alltså Mattias och Åsas barn), en tvåårig påg och tvåmånaders tös. Jag trivs alltid bra med att hälsa på Åsa och Mattias och jag hoppas att det fortsätter bli mycket journalistjobb i vinterstaden så jag kan hälsa på fler gånger.

Lycka är att slänga skräp på Lusharpan

Lycka är att slänga skräp på Lusharpan. Oväntat nog är jag faktiskt helt OK på att backa med släp.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.