Luca Mara och jag i Östersund

Luca vid fotningen av Andreas Lindén för ett par år sedan

Luca in action vid fotningen av Andreas Lindén för ett par år sedan. Notera att Mr Lindén klarade av 9 mil på asfalt mellan Sälen och Mora trots att han använder backspärren våldsamt långt bak.

Jag vaknade upp i Östersund idag. Inte så konstigt kanske, det var ju här jag gick och lade mig.

bildDet blir en kort visit i vinterstaden denna gång. Landvetter-Arlanda-Östersund med flyg igår eftermiddag, sedan flygbuss och stadsbuss till Lugnvik där Idas syster Åsa bor med sin Mattias och två barn. Idag blir en hektiskt och kul dag med jobb för Vasalöparen. Det blir till att prata med intervjuobjektet för cover storyn och skjuta omslagsbild, samt en del andra bilder. Flyg tillbaka hem ikväll.

Vasaloppet skickade äntligen en piké och en hoodie med sin logga så det syns var jag kommer ifrån när jag är ute och far. De skickade även med ett set av den nya CykelVasakollektionen som intervjuobjektet ska draperas i för fotningen.

Nu hade jag tänkt att låna Mattias rullskidsutrustning för att få till en timmes träning idag. Det är mycket som ska fixas innan jag klockan 09.45 ska vara i stan för att möta upp härliga, mysiga, sävliga Luca Mara.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.