2:a i sista backen

Resultatlista Stockholms Brantaste

Resultatlista Stockholms Brantaste. Sista backen, Pannbensbacken: 8 s efter Kleist (8:a i Berglöpnings-EM), 1 s före Troeng (landslagsmeriter i orientering) och 3 s före Åberg (1:10 på halvmaran). Jag fortsätter att leva resultaten i det loppet!

Jag missade fyra dagars träning pga halsont förra veckan. När jag är sjuk gör jag ofta detta:

  • Bokar in ett läger
  • Anmäler mig till en tävling
  • Nätshoppar konditionsidrottsprylar
  • Kollar gamla resultatlistor där jag presterat bra

Förra veckans skörd blev:

  • Tre läger bokade, mer om det senare. Tre riktigt bra grejer!
  • Jag är nu anmäld till Stockholm Rollerski 29 juni. Till min glädje följer Ida och Astrid med till hufvudstaden.
  • Köpte ett gäng så kallade enkelremmar (sådana man hade förr) till stavarna. Jag gillar det i många fall. Inga krusiduller liksom. (De lite dyrare prylarna jag köpte kan jag tyvärr inte skriva om eftersom Ida läser det här.)
  • Daniel ”Dolla” Nilsson tipsade mig om att splitarna för sista uppförsbacken i Stockholms Brantaste hade kommit upp och jag hade andra bästa tid!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Löpning, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.