Colting 39,9

Jag åt lunch med Jonas Colting i måndags. Han behövde lite tips och råd inför sitt 40-årskalas med cirka 40 gäster på lördag. Det var en ära att få bli rådgivare inom det området, men när jag tänker efter så har Ida och jag faktiskt fixat en del kalas genom åren. Och toastmastrat en del bröllop. Visserligen är det hon som kan allt, men jag har i alla fall lite koll på läget.

Jonas Colting. Vän, stekare och triathlet. Och snart "fast at forty".Idag sprang Jonas och jag en riktigt fin runda på Ryssbyvägen och det kuperade naturreservatet Rya Åsar med joggingvagnen. Det var mitt längsta löppass på länge och 16 km i terräng med 20 kg att släpa uppför kändes rejält i benen, även i fall farten var låg (5.16 min/km i snitt). Jonas tränar inför Ironman i Kalmar och ställde ut med vit keps.

Jag såg precis färdigt han och Jojjes DVD till boken “Triathlon för dig“. Mycket inspirerande och innehållsrik. Jag blev sugen på triathlon igen. Någon gång måste jag köra en Ironman. Innan veckan är slut ska jag även läsa färdigt boken.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.