Jonas Coltings 40-årskalas

I lördags fyllde Jonas Colting 40 år och hade stort kalas på Hofsnäs med start kl 14. Som vanligt när det gäller den mannen var det stil och klass på det mesta. De 40 gästerna fick först avnjuta en smaskig sommarbuffé utomhus, sedan en tipspromenad, därefter tårta, och innan middag och dans lekte vi.

Så sött!

Så sött!

Jag var lekledare tillsammans med födelsedagsbarnet medan Ida fick se till så att Astrid inte sprang iväg till Yttre Åsunden. Eftersom Jonas har hållit på med både simning och triathlon på elitnivå så var det en ganska välmeriterad gästlista, med bland annat triathleterna Clas Björling, Björn Andersson, David Svensson, Pasi Salonen, Martin Flinta och Eva Nyström (Flinta och Nyström hade också med sitt barn, så Ida och jag hängde en del med dom.) Colting och jag jobbar delvis inom samma bransch, så det var även en del gemensamma kollegor på plats som världens trevligaste reklamare Peter Algebäck, den dansante fotografen Tomas Eriksson, samt den stilige och härligt tävlingsinriktade marknadschefen Jojje. Den senare kom med sin mycket trevliga fru Therese Borssén, som jag fick den äran att träffa för första gången.

Hurtiga gäster alltså. Även kvällens DJ, rapparen Petter, har faktiskt också både sprungit och cyklat ett par lopp. Han lovade mig att fundera på Vasaloppet.

Det blev en riktigt rolig fest med höjdpunkten att Jonas avslutade sitt tal med att fria till Elin. Hon sade ja!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.