Dåligt med träning

Förra året försökte jag träna ungefär 10 timmar de flesta veckor med en vecka på 20 timmar varje månad. Det gick inte riktigt, men nästan. Det är betydligt mindre träning än de flesta i elitledet, men det funkar bra för mig.

Martin Josefsson är nu hemkommen från sin bröllopsresan i Italien och har lovat att tränat sitt första pass på en månad denna vecka. Han är förmodligens Borås mest lättränade konditionsidrottare.

Martin Josefsson är nu hemkommen från sin bröllopsresa i Italien och har lovat att tränat sitt första pass på en månad denna vecka. Martin jobbade som målare i 3,5 år innan han utbildade sig till byggingenjör för att jobba som arkitekt.

I år hade jag tänkt att göra ungefär likadant, men de där veckorna på över 10 timmar har varit i stort sätt varit obefintliga. Dessutom har jag varit sjuk i två omgångar de senaste två veckorna, så i tillägg till de åtta sjukdagarna har det inte blivit ett enda hårt pass på över två veckor. Illa. På min Funbeatlista på de senaste 30 dagarna ligger jag på 17:e plats i träningsmängd av min 35 Funbeatkompisar. Av dessa 35 är det bara Jack Impola som hade plusstatistik mot mig på skidtävlingarna i vintras. Det känns som jag kanske åtminstone bör ligga topp 5 även träningsmässigt. Förhoppningsvis blir det bättre snart!

Det har blivit tid för annat senaste tiden och den stora husrenoveringen börjar gå mot sista perioden (tror vi…). Stort tack mamma och Martin för målarhjälpen igår!

Jag är frisk nu och i veckan blir det nog inte så många hårda pass, med undantag för rullskidsintervallerna i Tullenbacken med Per Löwendahl på torsdag. Han är en jäkligt bra sparringpartner!

Jag fick en bild av Mats Lundh som gjort om en kasserad roddmaskin till stakmaskin. Nöden har inget lag! Själv föredrar jag dock min SkiErg. Ska bara bli 100 procent frisk innan det är dags för sub 18 på 5000 meter.

Jag fick en bild av Mats Lundh som gjort om en kasserad roddmaskin till stakmaskin. Nöden har inget lag! Själv föredrar jag dock min SkiErg. Ska bara bli 100 procent frisk innan det är dags för sub 18 på 5000 meter.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Hus, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Dåligt med träning

  1. Oskar skriver:

    Petit kan vara bra även inom träning, gärna i kombination med kalaspuffsdiet och storhjulingar 🙂

Kommentarer är stängda.