Ramsau 28 sep – 12 okt

Jag och Lukas Bauer efter en lång rullskidsintervall upp till foten av kabinbanan

Jag och Lukas Bauer efter en lång rullskidsintervall upp till foten av kabinbanan

Under två veckor i höst kommer jag att vara i jordens andra paradis efter Borås: Ramsau.

Jag tror det blir åttonde gången jag åker till detta österrikiska skidmecka med glaciäråkning, goda soppor, lååånga rullskidsstigning, rödvin av Zweigeld-druvan, utmanande skidgång i Schladmings störtloppsbacke, pumpafröolja med härligt nötig smak och löpning bland de vackra höstfärgerna i dalen.

Första veckan blir tillsammans med min klubb Ulricehamns IF och andra veckan med Ida och Astrid. Jag trivs i Ramsau och brukar alltid vara i bra form där nere. Dessutom försöker jag prata tyska minst en timme om dagen med värdinnan på pensionatet, så i slutet av vistelsen funkar språket ganska bra.

Martin Josefsson och Z inför typ skidgången uppför hela Schladmings störtloppsbacke förra året

Martin Josefsson och Z inför typ skidgången uppför hela Schladmings störtloppsbacke förra året

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

3 svar på Ramsau 28 sep – 12 okt

  1. Joakim skriver:

    Här är något annat som jag tror du hade gillat: http://teamsynnfjelltest.files.wordpress.com/2013/04/tds2013.jpg

  2. Löwet skriver:

    Den här tror jag hade passat dig riktigt bra:

Kommentarer är stängda.