Inget Torsby 21-25 juli

Björn Dählie var i Ramsau samtidigt som jag och pappa år 2001

Björn Dählie var i Ramsau samtidigt som jag och pappa år 2001

Jag har tidigare nämnt att Rickard Bergengren och jag skulle till Torsby 21-25 juli. Jag har fått några mejl från folk som gärna hänger med upp, så därför är det lika bra att jag även här skriver att den trippen inte kommer att bli av. Tyvärr. Jag skäms mot Rickard och har bett honom ett par hundra gånger om ursäkt. Om han åker upp i alla fall är inte bestämt än.

Istället för Värmland ska jag åka till Ramsau. Men inte för något glassigt glaciärläger, utan för ett fotojobb med en fotograf. Detta blev bestämt ganska hastigt och vi kommer att vara borta 21-26 juli. I dagsläget är det 2,3 meter snö på glaciären som ligger 2700 m ö h, så jag hoppas att det ska vara fint för bilderna nästa vecka. Ca 5 km är spårat. Hur det blir med träningen beror på hur det går med jobbet, men jag hoppas kunna träna åtminstone en timme varje dag.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.