Underbara veckan över

Gräsmattan var en äng när jag kom hem till Borås. Men efter en klippning med P1-utrustade hörselskydd blev det en gräsmatta igen, om än med mycket mossa.

Gräsmattan var en äng när jag kom hem till Borås. Men efter en klippning med P1-utrustade hörselskydd blev det en gräsmatta igen, om än med mycket mossa.

Hallonbuskarna som jag fick av mamma i 30-årspresent börjar bära frukt. Hallon är det godaste vi har i vår trädgård.

Hallonbuskarna som jag fick av mamma i 30-årspresent börjar bära frukt. Hallon är det godaste vi har i vår trädgård.

Visst får man ibland skriva om hur bra man har det, så länge man inte har det lika bra jämt! Nu ska jag skriva om hur bra förra vecka var.

Förra veckan var en av de bästa jag haft. Att få vara i Vejbystrand i Skåne i mammas stuga och tillbringa mycket tid med inte bara min familj, utan även min släkt, var kanon. Att se Astrid leka med och trivas med sina jämnåriga kusiner är obeskrivligt, man blir varm inombords. Att dessutom kunna jobba några timmar och träna ett par timmar per dag är en bonus. Bra pass, ett om dagen, ofta långt och/eller hårt. Kanonform i alla träningsformer. Två glas rött till middagen varje kväll. Solsken. Iron Maiden-konsert. Besök med Astrid hos Rickard Bergengren i deras stuga i Torekov. Tennismatch mot pappa (gubbjäveln vann med 6-4). Trevligt också att få vara extra mycket med Astrid under helgen, då Ida var med sina tjejkompisar i Malmö.

Det fanns några röda tomater i växthuset

Det fanns några röda tomater i växthuset. Ida är den som har de gröna fingrarna. Jag kan bara äta, samt vattna på befallning.

Nu ser vardagen lite annorlunda ut. Jag åkte tillbaks till Borås i söndags, innan Ida, för att försöka lägga en 60 timmars arbetsvecka innan jag drar till Ramsau nu på söndag. Jag kommer ändå försöka träna hyfsat, eftersom jag behöver pauser, men fokus ligger på datamaskinen. Måndag och tisdag gick kanonbra och igår skrev jag 12 000 tecken på ett uppdrag, vilket är en rejäl textmängd. Hoppas på bra flyt även resten av veckan, med några korta och hårda pass emellanåt.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Hus, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.