Med halsont till Ramsau

Kajakhållare funkar även som skidhållare. Hoppas att bilen håller hela vägen från Borås till Landvetter, man vet aldrig med franska finesser.

Kajakhållare funkar även som skidhållare. Hoppas att bilen håller hela vägen från Borås till Landvetter, man vet aldrig med franska finesser.

Om ett par timmar ska Ida och Astrid skjutsa Rekyl-fotografen Johannes Glans och mig till Landvetter. I fem dagar ska vi fota och filma i Ramsau i de österrikiska Alperna. Det blir min åttonde resa till träningsparadiset, men den här gången kommer det inte att handla så mycket om träning. Än mindre av den varan då jag fick ont i halsen igår.

Den här veckan blev ganska tuff vecka, vilket kanske förklarar att jag fick ont i halsen. Det var mycket att förbereda och arbetsdagarna blev långa. Mycket ångest och oro i allmänhet och inte minst för att inte glömma någon utrustning. De pass jag körde var ofta maxinsatser, och det blev nog helt enkelt lite för lite återhämtning.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.