Karl-Johan Westberg vs Tobias Westman

Per Orestig (spana in “hans” nya stavmärke Cippus här, kolfiberstavar som även kan egendesignas för att matcha klubbkläder) mejlade mig två bilder från Jönköping Open Rollerski igår. Den översta visar hur lite Karl-Johan Westberg slog Tobias Westman med efter 55 min åkning på den centrala 2,2 km-banan. På den undre ser man att jag minsann slog Peter “Påsen” Arnesson, som tog ett par individuella guld vid skidorienterings-VM i vintras.

Överhuvudtaget var det ett imponerande startfält, top 20-fältet var helt klart i klass med en Sverigecuptävling på rullskidor.

Karl-Johan Westberg (till höger) vinner över Tobias Westman. TIll vänster i bild trean snygge-Marcus, som sägs ha stängts lite på upploppet. Annars hade det kanske blivit ny UIF-seger!

Karl-Johan Westberg (till höger) vinner över Tobias Westman. TIll vänster i bild trean snygge-Marcus, som sägs ha stängts lite på upploppet. Annars hade det kanske blivit ny UIF-seger! I Birkenstock-tofflor ser vi min gamle skidgymnasiekompis Linus Davidsson, som sägs ha sprungit på en bra tid runt Munksjön när han pluggade till lärare i Jönköping.

Jag går i mål nöjd i tempodräkt i Jönköping Open Rollerski. Bakom syns Peter Arnesson.

Jag går i mål nöjd i tempodräkt i Jönköping Open Rollerski. Bakom syns Peter Arnesson.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Prylar, Rullskidor och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.