Rickard Bergengren flyttar till Borås

För några veckor sedan blev det klart! Det fantastiska nyheten att världens bästa skåning på skidor (i Vasaloppet 2013) Rickard Bergengren blir boråsare. Han har både fått jobb och bostad i Sveriges mest progressiva och konditionsidrottsvänliga stad. Välkommen till Borås Rickard!

Bara boråsare: Oscar Bergenholtz, Rickard Bergengren, Anna-Karin, jag och Katja Larsson. Vid Alliansloppet i lördags. Foto: Emelie på Swix som snodde tillbaka mina test-Triac 2.0:er.

Bara boråsare: Oscar Bergenholtz, Rickard Bergengren, Anna-Karin, jag och Katja Larsson. Vid Alliansloppet i lördags. Foto: Emelie på Swix som snodde tillbaka mina test-Triac 2.0:er.

Katja till höger på bilden är den person som fått ordning på min sargade kropp. Tack vare pilatesträningen hos henne lyckades jag hitta mina djupaliggande muskler, bli rörligare och få en bättre hållning. Det har verkligen hjälp mitt idrottande! Hon finns på Borås Pilatescenter i stan och i Sandared.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.