500 m SkiErg video

Martin Josefsson var på besök igår för ett styrkepass med efterföljande lunch bestående av Idas oemotståndliga falafel. Mellan 10 min uppvärmning på roddmaskin/Monarkcykel och 45 min styrka körde vi 500 meter SkiErg max. Mitt pers på 1.36.5 satte jag för några veckor sedan, igår hade jag 1.38.1. Martin är bättre än mig på korta grejer och drog till med 1.37.8.

På videon nedan från igår är tekniken inte exakt skidlik. Men eftersom SkiErg ger fantastiskt bra träning för både stakstyrka och kondition tycker jag inte att det gör något så länge man inte helt utesluter rullskidsträningen.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Styrka, Träning och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till 500 m SkiErg video

  1. Stefan skriver:

    Mäktig film! Vad har du för belastning där, eller rättare, spelar det någon roll vilken belastning man har när man kör på skierg? Hur är tänket?

Kommentarer är stängda.