GIF-ruset 5 oktober

GIF-ruset 2013

Johan Käll mejlade och ville att jag skulle puffa för GIF-ruset 5 oktober, så nu ska du få lite gratisreklam Johan! Jag är i Ramsau då så jag kan tyvärr inte vara med, men hade jag varit hemma hade jag sprungit. Lokala tävlingar där allt går smidigt och man känner minst hälften av deltagarna är verkligen min melodi!

Det speciella med GIF-ruset är att det är rejält blött och det är inte direkt en motorväg man springer på uppe vid Knektåsstugan. Så här skriver man på hemsidan:

Loppet kommer att hållas lördagen den 5 oktober och startar 11:00. Banan kommer att bestå av två slingor på total längd ca 9km. Banan går i omväxlande utmanande terräng där det också kommer finnas både naturliga och byggda hinder. Vätskekontroll kommer att finnas vid varvning.

Borås GIF är syskonen Fredrikssons gamla klubb, men jag är osäker på om någon av Mathias, Thobias eller Gabriella kommer till start. Även Madshus-John Vikman tävlade för Borås GIF när det begav sig.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Löpning, Träning och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.