Vårgårdafilm och energifattig sportdryck

Video från Vårgårdarullen finns här.

bild

  • Jag blev för några dagar sedan kontaktad av en pojk med namn Niklas Backåberg, som tillsammans med en annan pojk med namn Mikael Bergström driver företaget Motion4Life. Båda åker skidor och de håller på att utveckla ett system för enklare tv-sändningar som bygger på GPS-signaler. ”Tanken är att man laddar upp sina GPS-data varpå systemet gör en sändning specialutformad för dig och dem du väljer att följa”, enligt Niklas. Se deras film från Vårgårdarullen ovan.
  • ZipVit ZV0 GLUTAMINE ELECTROLYTE DRINK

    ZipVit ZV0 GLUTAMINE ELECTROLYTE DRINK

    I Vårgårdarullen testade jag ett liquid-bältet som jag skrev kort om här. Det fungerade kanon, tack Johan Käll på Syverket. För att ha något att testa med köpte jag några Enervit-liquids på Henrikssons och Henke passade på att skicka med en (för mig) ny typ av sportdryck. ZipVit ZV0 GLUTAMINE ELECTROLYTE DRINK hette den och det var en riktigt ”bastu-sportdryck”. Det vill säga den innehöll inte så mycket energi, men gott om elektrolyter. Den lär med andra ord passa bra riktigt heta dagar när man behöver mycket vätska, men inte klarar av att inta samma mängd energi (kolhydrater). Späder man vanlig sportdryck förlorar man ju salterna.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Prylar, Rullskidor, Träning och märktes , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.