Norrbärke skimaraton 2014 the story

Jimmie Johnsson och jag bar båda nöjda och glada efter Norrbärke skimaraton.

Jimmie Johnsson och jag var båda nöjda och glada efter Norrbärke skimaraton.

Norrbärke skimaraton avgjordes 6 januari 2014. Resultat finns här.

Så här skrev jag i min träningsdagbok på FunBeat efter loppet:
7:a av knappt 300 i Norrbärke Skimaraton 42 km flyttat till Orsa, 4.30 min efter Jimmie Johnsson. Asnöjd med både lopp och resultat, slog bl a finåkare som Dan Moberg, P-O Svahn och Lars Suther. Hängde med täten ca 10 km (nästan hela första varvet), hamnade sedan med Oscar Persson och Axel Bergsten (SOM ÅKTE PÅ ETT PAR SVINMJUKA RCS 190 CM FRÅN 1995 HAN NYLIGEN KÖPT PÅ ÅTERBRUKET I MORA FÖR 79 KR SOM GICK SOM SPJUT). Vi samarbetade bra och avancerade successivt. Platt lopp. Elljusspåret lite backar, annars vägspåret och runt Stormon. Nollgradigt. Gick på blanke ski, helt nyslipade och vallade av Lasse Persson i Torsby. Redline med 2.0 mm på halvvikt och 0.45 mm på helvikt. Vauthi HF under och Zerofox med aningen Goldfox på toppen. Gled segt första varvet då det var lite nysnö i spåret, sedan blev det mer som grovkornig (typ konstsnöföre) och då gick skidorna helt OK. Stort tack Lasse för vallningen och Martin Josefsson för eminent service hela dagen. 1.46.40 på 42,73 km på min Polar, alltså 24.04 km/h i snitt. Snabbt. 

Jag går i mål i det nollgradiga och lätt dimmiga föret

Jag går i mål i det nollgradiga och lätt dimmiga föret

Axel Bergstens lagg som köptes in på loppis

Axel Bergstens lagg som köptes in på loppis

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i tävling (sedan juli 2012), Träning och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Norrbärke skimaraton 2014 the story

  1. Pingback: En fantastisk säsong – hittills | Erik Wickström – Konditionskonnässör

Kommentarer är stängda.