Intersportloppet 2014 the story

Intersportloppet avgjordes 18 januari 2014. Resultat finns här.

Så här skrev jag i min träningsdagbok på FunBeat efter loppet:
6:a av 600 anmälda i Intersportloppet, 3.06 min efter Jimmie Johnsson. Kan varit mitt hittills livs bästa skidlopp!!! Så underbart nöjd. Kändes mäktigt att växeldra med Svärd, bröderna Tynell och Jimmie Johnsson. Låg bl a först efter ca 13 km. Första varvet kändes härligt lätt och vid varvningen var vi 6 st (de som blev topp 6). Flög dock av i backen på elljusspåret och hamnade sedan med Svahn, Moberg och Arsgårds. Spurtslog Moberg. Körde utan fästvalla, typ 2 s saxning i en backe, annars stakning. Glid Skigo 105. Struktur J1 fin från Joakim Augustsson, första passet sedan stenslipen. Skidor Redline med höjd ca 1,4 på halvvikt och 0,5 på helvikt. Lika bra glid som de andra, så himla skönt! 38,2 km enligt min Polar. 240 m totalstigning. Första varvet ca 49.25 min, andra ca 52.30 min. Ca -8 eller -10, fin snö. Ganska klart väder.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor, tävling (sedan juli 2012), Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.