Bilder Vasaloppet 2014

Här finns några bilder från Vasaloppet. Finns det det någon som sitter inne på en bild eller film på mig från loppet får ni gärna mejla. Man vill passa på att stärka egot nu när narcissismen är på topp.

Starten i Vasaloppet 2014. Foto: Nisse Schmidt.

Starten i Vasaloppet 2014. Notera Peo Svahns usla start, nummer 24 långt ut till höger. 47-åringen från Boxholm låg efter klungan i Smågan, men kom tillbaks och blev 20:e man. Topp 50 för 16 året i rad!!! Foto: Nisse Schmidt.

Vasalopsstarten 2014. Foto: Nisse Schmidt.

Vasalopsstarten 2014. Foto: Nisse Schmidt. Jag fick en kanonstart och ligger här med nummer 94 som femte gubbe i mittenledet.

Erik Wickström glad i målet. Foto: Nisse Schmidt.

Erik Wickström glad i målet. Foto: Nisse Schmidt.

Foto: Nisse Schmidt

Marcus Johansson (precis bakom mig) och jag åkte ganska nära varandra delar av loppet. Det var skönt att ha en klubbkompis med så vi kunde hjälpa varandra att komma in i spåret. Det var inte alltid helt lätt med tanke på det föret som rådde. Foto: Nisse Schmidt

Martin Rosvall till höger, jag till vänster. Foto: Nisse Schmidt.

Martin Rosvall till höger, jag till vänster. Robin Norum som ligger bakom mig var nog den ende jag såg som stakade på skejtskidor. Jag fick ingen uppfattning om han hade bättre eller sämre glid än andra. Anders Svanebo (snett bakom mig) åkte med fäste och var kamelryggad. Foto: Nisse Schmidt.

Jerry Ahrlin och jag tandemstakar. Foto: Magnus Östh.

Jerry Ahrlin och jag tandemstakar. Foto: Magnus Östh.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.