Ledare på Coltings triathlonläger 5-7 juni i Borås

Förra veckans träningsdos blev knappt två timmar, uppdelat på ett löppass med Olle Häggdahl och ett rullskidspass. Håller på att testa ett par Oakley Radarlock Path så det var tur att solen som vanligt sken i Borås.

Förra veckans träningsdos blev knappt två timmar, uppdelat på ett löppass med Olle Häggdahl och ett rullskidspass. Håller på att testa ett par Oakley Radarlock Path så det var tur att solen som vanligt sken i Borås.

Jonas Colting ringde igår och frågade om jag för tredje gången kunde vara med som ledare på hans triathlonläger i Borås, som i år hålls 5-7 juni. Det kunde jag, det är alltid roligt att träffa motiverade deltagare!

Lägret avslutas med tävlingen Mitt i Borås Triathlon, där jag själv ställde upp och blev 3:a förra året. Dagen efter, söndag 8 juni, avgörs Coltings nya tävling Borås Swimrun.

Så i vår får jag se till träna varierat så man hänger med på cykeln och i vattnet.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Löpning, Simning och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.