Vasaloppsbild

Jag hittade tre bilder på mig från Vasaloppet på sidan sport-foton.se, där jag köpte bilden nedan. Trevligt att det bara inte är Photomic som fotar i Vasaloppet.

Vasaloppet 2014. Svängen innan upploppet. Här ligger jag strax före Østein Pettersen, Jens Eriksson och Jerry Ahrlin. Bilden har jag köpt från sportfoto.se.

Vasaloppet 2014. Svängen innan upploppet. Här ligger jag strax före Østein Pettersen i gult och Jens Eriksson i grönt. Jens smiter dock före i spurten. Jag har ju skrivit på bloggen hur pigg jag kände mig hela loppet, men här ser man ju inte direkt råfräsch ut. Bilden har jag köpt från sportfoto.se.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

7 svar på Vasaloppsbild

 1. Lars Björk skriver:

  Tack för tipset Erik! Layouten på det estniska företagets fotografier tycker jag dessutom är ett strå vassare/snyggare än hos photomix…. Beställde på direkten – ligger nu som skrivbordsunderlag på datorn…. 🙂

 2. Niklas skriver:

  Har byxorna spruckit på åkaren i gult?

 3. M skriver:

  Det är ju toppen att Pölsas “aggregat” är med när du gör tiderna lopp 🙂

 4. Erik Wickström skriver:

  Kul att jag kunde fixa ditt skrivbordunderlägg Lars 🙂

  Ja, Pölsas “öppna smekk” var ju en riktigt snackis!

 5. Stefan skriver:

  Ja du ser rent fikasugen ut där.. Du kan ev vara den första jag hört som faktiskt har köpt en bild från ett lopp, man undrar ju hur dom får ihop´et

  • Erik Wickström skriver:

   Jag är ju emot dagens gratiskultur, och eftersom jag ville ha bilden så köpte jag den. Men du har rätt, men undrar hur de får ihop det för jag vet inte många som köper. Men visst vore det grymt med en t-shirt eller musmatta med en Vasaloppsbild 🙂

 6. Pierre skriver:

  Jag köper ibland om det blir lyckat.

Kommentarer är stängda.