36:a på femmilen

Första halvan gick bra. Andra halvan blytung. Nja, inte helt nöjd. Men OK. Jag akterseglade åtminstone finåkaren Daniel Tynell. För er som inte åkt 50 km i blötsnö i Åsarna kan det varmt rekommenderas om man vill få 5.0 i träningeffektvärde på pulsklockan. Det fick jag i a f.
Resultat SM 50 km K individuell start herrar

20140322-180048.jpg

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till 36:a på femmilen

  1. Tobias skriver:

    Återigen matchar och till och med slår du heltidsåkare. Nästa säsong vill vi se dig i ett långloppsteam (Team Coop?) och göra en ännu rejälare satsning. Du slår ju regelbundet åkare i de stora teamen – är imponerad!

  2. Maria L skriver:

    Grattis. Men jag undrar varför du brukar jämföra dig med duktiga åkare i dina inlägg… söker du bekräftelse eller är det bara på skoj?

Kommentarer är stängda.