Mot Hufvudstaden

Ola Skinnarmo drog på ordentligt nerför Hagaparkens backar när Vasalöparen träffade honom för knappt två år sedan.

Ola Skinnarmo drog på ordentligt nerför Hagaparkens backar när Vasalöparen träffade honom för knappt två år sedan.

Rapport från helgen på Bjertorps slott kommer i morgon.

Klockan är 05.54 och jag sitter på fakirtåget som via ett byte i Herrljunga (eller Henljunga, i könsneutralitetens namn?) ska ta mig till Stockholm. Det har blivit många turer till storstan senaste tiden och vanan börjar sätta sig med att gå upp kl 05.20, gränsla den fotväxlade (två växlar) Rex-cykeln kl 05.35, köpa två bananer och en kaffe på Pressbyrån av Anna Karlssons syster kl 05.50, sätta sig på Herrljunga-tåget som går kl 05.54 och sedan äta en god frukost på X2000 en timme senare. För att sedan jobba framför datamaskinen från till ankomst kl 09.35 i Stockholm.

Idag ska jag intervjua en ganska välkänd musikartist, som har genomfört/ska genomföra något av Vasaloppet/CykelVasan/UltraVasan. (Hen har bland annat toppat den sedan 2011 nedlagda Trackslistan, som började sändas i P3 1984.) Det blir omslag och huvudartikel i Vasalöparens majnummer. Jag har skrivit coverstoryn till Vasalöparen sedan 2010 och det är alltid roligt att få göra en lite längre intervju och dessutom ha en fotograf med sig.

Luca Mara och jag ska hålla till i Hagaparken idag, precis som vi gjorde med Ola Skinnarmo till septembernumret 2012. Då åkte han terrängrullskidor nedför på stigar och jag var livrädd att han skulle slå sig ordentligt. Det är verkligen en kille som är duktig på att bjuda på sig själv.

Ola Skinnarmo och Erik. Foto: Luca Mara.

Erik och Ola Skinnarmo. Foto: Luca Mara.

Ola och Erik

Ola Skinnarmo. Foto: Luca Mara.

Ola Skinnarmo. Foto: Luca Mara.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.