ProTour-publik

Martin Gotting blev 2:a

Martin Gotting blev 2:a

Barnstol på svärmors cykel

Här vardagsmotioneras det för fullt!

Det är väntans tider. Igår var det beräknat datum för bebisen att komma, men än är inget på gång. Jag kör varje träningspass med mobiltelefon och vi håller oss i Borås.

Senaste tiden har jag slagit personbästa i vardagscykling. Dels lämnar och hämtar jag på dagis med cykel nu när det inte är vinter (normalt hämtar jag vid kl 15 på måndag, tisdag och onsdag, samt lämnar vid kl 8 på torsdag och Ida är hemma med Astrid på fredagar), dels cyklar jag till reklambyrån Rekyl 4 km bort där jag sitter på dagarna.

Nu har Astrid och jag även givit oss ut och cyklat olika turer på kvällen efter middagen. Hon gillar att sitta bak på barnstolen och jag gillar att cykla (även om det sker i jeans i maklig takt), så det är ett vinnande koncept.

I onsdags cyklade vi upp till Viared och hejade för fullt på cyklisterna i ProTour RRC som körde varv efter varv i en dryg timme. Med oss hade vi en liten koskälla som delades ut Edsåsdalen i samband med årets Årefjällslopp. Landslagsaktuella Ludvig Bengtsson sopade hem bucklan före Martin Gotting, som är min klubbkompis i Ulricehamns IF på vintern.

Landslagsaktuella Ludvig Bengtsson sopade hem bucklan

Ludvig Bengtsson sopade hem bucklan

 

 

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Barn, Cykel, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.