Snygg rullskidsfilm


Några klipp från i onsdags mellan Bredared och Sandhult. Inget ljud pålagt än, det kommer.

Borås är som de flesta vet en väldigt bra stad! Tydligen går det bra även för näringslivet och det sker många nyetableringar. För de som ännu inte är övertygande håller Borås Stad (genom Rekyl mm) på att göra en film som de kommer att visa upp runt om i landet, samt även låta boråsföretagare använda för att marknadsföra sig. Den kommer bland annat att visas på Almedalsveckan i sommar.

Det har helt klart en go' egoboost att tre personer åkte ut för att filma mig i onsdags.

Det har helt klart en go’ egoboost att tre personer åkte ut för att filma mig i onsdags. En chaufför, en filmare och en som ställde in skärpan.

Jag blev tillfrågad att ställa upp som rullskidåkare i filmen och självklart tackade jag ja. Vi gjorde inspelningen i solnedgången i onsdags. Man vill visa att Borås är en framgångsrik stad inte bara i näringslivet, kulturlivet etc, utan även vilka fantastiska möjligheter här finns för friskvård och konditionsidrott. Vilken annan stad kan erbjuda utomhus-400 m-bana och inomhus-200 m-bana för löpning, inne- och ute-50 m-bana för simning, 5 km rullskidbana, 4 km konstsnö som pistmaskinspreppas för skejt och klassiskt varje dag på vintern, oändliga löpmöjligheter i kuperad skogsterräng, rullskids- och cykelvägar med bra asfalt, fin kupering och lite trafik, samt mängder med MTB-leder?

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Rullskidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Snygg rullskidsfilm

 1. Mikael Ragneheim skriver:

  FIna Knallekläder du.. Väldigt vackert.

 2. Claes Hjertman skriver:

  Härligt!, Mina träningsvägar på sommaren!

 3. Erik Wickström skriver:

  Ja, vägarna är fantastiskt fina!
  Ulricehamns IF har inga rullskidskläder (kommer snart) och det var ju passande med Knallen-kläder eftersom det är en film om Borås. I morgon ska kläderna användas igen 🙂

Kommentarer är stängda.