På läger med Lager 157 SKI TEAM

Jörgen Brink

Jörgen Brink hade högre snittpuls än mig idag, trots att vi har ungefär samma maxpuls. Det kändes stort. Problemet är att skidåkning inte är en tävling om vem som har lägst puls på distanspassen, utan vem som kommer första i mål på tävlingarna.

Markus Ottosson körde så hårt att stavspetsen gick av

Markus Ottosson körde så hårt att stavspetsen gick av två gånger. Anton cyklade med reservstav.

Som jag nämnde för några dagar sedan kommer denna och nästa vecka bli årets hårdaste träningsveckor för min del. Från idag och fem dagar är jag nämligen med som åkande reporter på Lager 157 SKI TEAMs läger i Delsbo. Jag kommer nog inte vara med på alla pass, men de flesta.

I laget ingår Jörgen Brink, Daniel Richardsson, Fredrik Byström, Markus Ottosson, Markus Johansson och Fredrik Jonsson. Richardsson, Bysse och Jonsson är lite sjuka/skadade och är inte här, men kommer kanske lite senare.

Lägret började med ett pass igår, men jag kom sent på kvällen så mitt första pass blev idag: 3 h stakning på 3:or med hela 30 st impulser (10 s-spurter). Impulserna tog verkligen ut sin rätt och sista timmen var man mör. Markus Ottosson var snabb som blixten på de 20 första. Sedan kom Brink igång och utmanade på slutet. Jag själv känner mig betydligt snabbare än tidigare år, även om min snabbhet inte är att jämföra med de andra.

Anton Järnberg är med ledare och hans jobb med teamet är oerhört imponerande!

bild

Marcus Johansson

Marcus Johansson

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Rullskidor, Träning och märktes , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till På läger med Lager 157 SKI TEAM

  1. Axel skriver:

    De där kalorimätarna är rätt roliga ibland. Utgår i regel ifrån att konditionen inte är så bra…

Kommentarer är stängda.