CCC1000-helg i Stockholm

Fredrik Erixon håller i CCC1000

Fredrik Erixon håller i CCC1000

Idag och i morgon kommer jag vara i Stockholm som ledare för CCC1000. Jag har varit med på en träff tidigare i år och det var en höjdardag, så det ska nog bli trevligt i helgen också. Det blir lite annorlunda att ge rullskidslektioner med en arm, men det ska nog gå. Konerna är som vanligt med i packningen.

Annars har det varit en väldigt trevlig vecka med mycket hemmatid både på dagen och kvällen, då det fortfarande är lite lugnt innan jobbstormen i oktober. Jag skulle ha tid att träna mycket nu, men jag ligger kvar på ca 7-9 timmar per vecka, eftersom jag inte vill slita ut underkroppen och vänsterarmen nu är jag inte kan använda hela kroppen för träning. Det var blivit allsidigt, men ganska kort och lugnt (rullskidor, SkiErg, cykel, roddmaskin, styrka), men undantag för löpning där det blivit en del hårt.

Vi hade åtta vänner hemma på min födelsedag i onsdags och lite släkt hemma igår. Trevliga tillställningar och inte oväntat blev det italienskt rödvin båda gångerna till Idas vällagade anrättningar. Ena gången Barolo och andra gången Amarone. En av mina första adepter för personlig träning, Pierre Björkli, gav mig nyligen två flaskor Amarone som tack för ett 3,5 år lyckat samarbete som ledde många led framåt i Vasaloppet. Stort tack för tiden (och vinet) Pierre!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till CCC1000-helg i Stockholm

  1. Pierre skriver:

    Tack själ Erik och hoppas att vinet smakade bra!

  2. Grattis på födelsedagen ett år äldre och klokare.För en fattig pensionär,kan du ge mig ett tips?Funderar på att löpa länge minst 1,5 timme på 70% 5 dagar i veckan i 20 veckor och kombinera det med skierg intervall 1 gång per vecka,Varför…därför att inte förstöra mitokondriuppbyggnad i benen,låter det vettigt?

Kommentarsfältet är stängt.