Adam Steen finklädd

Adam Steen framifrån i vinter

Adam Steen framifrån i vinter. Ser ut som ett par Radarlock XL och en V800. Fina grejer. Var är förresten golvlisten?

Jag fick en bild från Adam Steen igår där han är redo för att ställa sig på startlinjen i Berga By. Det saknas dock snö och dessutom består elitfållan för tillfället av en sjö. Adam har kört fem Vasor på raken med placeringarna 63, 78, 86, 74 och 92.

Adam och jag är två av Sveriges flitigaste skidbloggare och jag läser hans uppdateringar så gott som dagligen. Det är faktiskt en av få bloggar jag verkligen följer, även om jag i journalistjobbet surfar runt en hel del på bloggar och sociala medier för att ha koll på läget.

Något som är speciellt med Adams blogg är att den delvis saknar självcensur, så inlägg om impulser, 10”/20”-intervaller och träningspass med Dalarna Sport Academy varvas med text om bitterhet, kärleksbekymmer och märkliga reklaminlägg om däckfirmor och dylikt.

Adam är en snäll och kul kille och vi hörs av då och då. Han borde skaffa ett jobb i Borås och flytta hit! Välkommen!

 

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Skidor, Träning och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Adam Steen finklädd

  1. Adam är väldigt välkommen till Borås!!!

Kommentarer är stängda.