FunBeat coach träningsprogram för Vasaloppet

Igår lanserades träningssajten FunBeats nya tjänst coach. Jag har skrivit olika träningsprogram för loppen i Vasaloppsveckan (allt från att klara KortVasan till att bli topp 500 i Vasaloppet) som man kan följa och dessutom få tips, inspiration och ”gruppcoaching” längs vägen.

FunBeat coachEgentligen är jag emot generella träningsprogram. När jag skriver träningsprogram åt mina adepter tar jag hänsyn till jobb, familj, träningsbakrund i mängd/intensitet/träningsformer, resultat, mål, kroppskonstitution, styrkor/svagheter, utrustning, bostadsort med mera. Det går inte göra med generella program. Men det är också en stor prisskillnad. FunBeat coach kommer bli en perfekt grej för den som inte vill betala för individanpassade program, men som vill ha mer än bara ett program i näven att följa. Det blir en perfekt julklapp att ge bort till en kompis eller partner!

FunBeat använder mitt ansikte i sina banners då de puffar för tjänsten. Det känns lite märklig att se sitt eget ansikte i en annons på det sättet, men jag är ju trots allt Vasaloppscoach och det är en del av mitt jobb.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till FunBeat coach träningsprogram för Vasaloppet

  1. Niclas Eklöw skriver:

    Bannern högst upp säger, ”Vill du maximera din tid i Vasaloppet”. Jag är lite tveksam till om den tjänsten är så eftertraktad även om det väl brukar vara några få varje år som tävlar om att komma sist. 🙂

    • Erik Wickström skriver:

      Jag gör träningsprogram för alla målsättningar, även för den som vill åka på 13 timmar 🙂 Skojade bara, du har rätt, den meningen kanske inte var helt hundra.

Kommentarsfältet är stängt.