Mot hufvudstaden

Idag är det redaktionsmöte med Vasalöparen i Stockholm. Det blir det vanliga upplägget: Uppstigning 05.15. Cykel ner till stationen 05.30. En kaffe och banan på stationen innan Herrljungatågets avgång 05.54, där Borås Tidning läses. Sedan byte till Stockholmståget där tågfrukost intas och det jobbas några timmar. Framme 09.35. Sedan hem på eftermiddagen där det jobbas febrilt på tåget tills sömmen tar vid sista timmen.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Mot hufvudstaden

 1. Anders skriver:

  Hej Erik!
  Jag har funderingar på att bli med viktväst, och tänkte höra om du fullföljde din plan att ha på din då och då?!
  Du pajade ju ländryggen i potatislandet…
  Om du har använt den; kan du rekommendera adidasvarianten eller ej?
  Har du testat att köra någon typ av träning med några kilo, eller bara haft den ”till vardags”?
  Jag är nyfiken på dina upplevelser .
  Tack på förhand. /Anders

  • Erik Wickström skriver:

   Jag pajade ländryggen ordentligt efter att haft den då jag körde jordfräs några timmar i potatislandet 🙂 Hade ont i två veckor! Efter det har jag faktiskt inte kommit igång med den. Jag hade storsinta planer på både rullskidspass och backintervaller löpning, men det har helt enkelt inte blivit av. Som viktväst tycker jag annars att den är riktigt bra. Sitter kanon och vikterna är jämnt fördelade. Ska göra nytt försök med användandet!

Kommentarer är stängda.