Pryltester i Vasalöparen

Jag fick en kommentar på bloggen att det ofta skrivs ”[Denna pryl] ska testas”, utan att recensionen kommer. I likhet med vad en annan läsare kommenterade så kommer många av testerna istället i Vasalöparen. Jag vill ju inte avslöja för mycket bland de prylarna som publiceras i tidningar, men lite mer omdömen kan jag ge här. Jag tar med mig det! Jag bjuder också på både pryluppslaget och minitesterna från Vasalöparens novembernummer. Där recenseras många av de prylar jag tidigare nämnt här på bloggen.

Minitest 1 Palm Protectors och Craft Brilliant

Minitest 1. Palm Protectors och Craft Brilliant.

Minitest 2 Swix vallajärn

Minitest 2. Swix vallajärn T70.

Minitest 3 Polar V800 blå

Minitest 3. Polar V800 blå.

Minitest 4 Ledx Kaa 1500

Minitest 4. Ledx pannlampa Kaa 1500.

Pryluppslag s1

Pryluppslag (vissa prylar testade, andra bara info) sida 1

Pryluppslag s2

Pryluppslag (vissa prylar testade, andra bara info) sida 2

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Cykel, Löpning, Prylar, Skidor, Träning och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Pryltester i Vasalöparen

 1. Marcus skriver:

  Testet av Alpinas nya klassiska ”stakpjäxa” ska bli spännande att höra recension om. Är den lika bra på snö som rullskidor? Varför bättre att staka i jämfört med andra klassiska eller som man ibland se åkare åka klassiskt på skate/ kombipjäxa…? Är pjäxan varmare än deras ordinarie klassiska pjäxa? (Eftersom många klagat på kyla under långlopp)

  • Erik Wickström skriver:

   Spontant så säger jag skön som alltid med Alpina, varmare än den klassiska skon vilket är bra vid stakning, men inte speciellt mycket mer stöd för foten än den klassiska skon. Ganska breda i lästen.

 2. Joakim skriver:

  Detta var riktigt bra Erik! Kan du fortsätta med det?

Kommentarer är stängda.