Skidtest

Madshus Redline. 3 par cold, 2 par warm. Alla för stakning. Bredvid ligger träningsskidorna.

Madshus Redline. 3 par cold, 2 par warm. Alla för stakning. Bredvid ligger träningsskidorna.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Prylar, Skidor, Träning och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Skidtest

  1. Marius skriver:

    Hei utfra hva jeg kan se på bildene ser det ut til at du går på ganske høye klassiskski. Høye kammerhøyder. Velger du høye ski ds du går på blanke ski også? Skjønner poenget med høye ski om man har festevoks eller klister under, for å unngå ”subb”.

    • Erik Wickström skriver:

      Teoretiskt borde alla stakskidor vara lägre än klassiska skidor. Men verkligen är den att vissa skidor är helt enkelt bra. Typ alla skidor som går bra med valla går bra även utan valla. Jag vann Engelbrektsloppet på ett par skidor som är 2.0 mm på halvvikt och jag vet andra i elitledet som kör på 1.2 mm.

Kommentarer är stängda.