Heja Hanna Falk!

Idag inleds VM i Falun med sprintloppen. Eftersom jag tävlar för Ulricehamns IF hoppas jag såklart mest på Hanna Falk. Hon har haft en bra säsong och har liksom förra året utvecklats även som distansåkare. Det gör att hon är bättre rustad än tidigare för längre och mer kuperade banor och fler heat. Lycka till Hanna! Att man vill göra om sprint till distansåkning med långa pauser (längre och hårdare banor nu än för några år sedan) är både märkligt och lite tråkigt, men det är en annan fråga.

Jag har följt med i världscupen i vinter mest genom att “snabbspola” på SVT Play kvällarna, men nu kommer jag att försöka se så mycket som möjligt live på TV (och femmilen t o m live på plats i Falun).

Ser gärna allt
Som förälder försöker jag vara lite försiktig med det där med skärmtid, alltså tid framför telefon/läsplatta/TV. Det finns säkert många fördelar att vara flink på att spela pedagogiska spel etc på en iPad, men jag begränsar gärna skärmtiden till en handfull timmar i månaden nu när barnen är små.

Jag försöker att föregå med gott exempel i deras närvaro. Nu kommer det dock skita sig totalt i samband med VM. Jag skulle gärna se allt! Samtidigt ser jag såklart fram emot att sitta framför TV:n och ropa “Heja Hanna friskt humör, det är du som susen gör” tillsammans med Astrid.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

8 svar på Heja Hanna Falk!

  1. Micke skriver:

    Glöm inte av Viared Classic Rollerski 🙂

  2. Niklas Solsjö skriver:

    🙂

Kommentarer är stängda.