Föreläsning i Göteborg

En av åhörarna var Calle Sunnerholm som hade läst min bok och kom för att lyssna. Hans svåger heter Ola Granfeldt, PR-ansvarig för Vasaloppet och den jag jobbar tätast med när vi gör Vasalöparen

En av åhörarna var Calle Sunnerholm som hade läst min skidbok och kom för att lyssna. Calles systers sambo är Ola Granfeldt, PR-ansvarig för Vasaloppet och den jag jobbar tätast med när vi gör Vasalöparen.

Igår var jag i Göteborg och föreläste för IK Stern i deras klubbstuga på (i?) Skatås. Som vanligt såg man som flest mobilkameror uppe för att fota projektorduken när jag pratade om SkiErg-träning samt träningsupplägg mot Vasaloppet för motionärer och elitmotionärer. Det var verkligen en jättetrevlig kväll med intresserad publik, tack alla!

Jag trivs mycket bra med att föreläsa och känner att jag har många bra grejer att tillföra till alla motionärer och elitmotionärer som vill optimera sin träning och förbättra sig i Vasaloppet. Hör gärna efter i just din klubb/ditt företag om ni vill ha besök!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.