I P4 Sjuhärad idag

Vi har en Chariot dubbelvagn som vi använder för cykling och skidåkning. Men när jag springer brukar jag använda vår Babyjogger F.I.T. Här från Mallorca förra veckan.

Vi har en Chariot dubbelvagn som vi använder för cykling och skidåkning. Den är kanon. Men när jag springer brukar jag använda vår Babyjogger F.I.T. för ett barn. Här från Mallorca förra veckan.

Idag var jag med i P4 Sjuhärads morgonprogram. De ville prata om löpning med barnvagn, så jag sprang dit i regnet med Astrid vagnen. Det gick bra tycker jag. Länken finns här och jag kommer in i studion efter 2:40:15 och är med i drygt 5 min. I intervjun berättar jag bland annat att mitt stora mål för barmarkssäsongen var Ultravasan, men att jag sedan igår måste hitta ett nytt mål pga att jag fick en bröllopsinbjudan av min bästa barndomskompis Bizze Wing. Även om jag väldigt gärna ville springa Ultravasan var det ett enkelt val att avstå. Hade det varit Vasaloppet hade det varit svårare. Nu ska jag försöka hitta ett annat ultratraillopp på 5 eller 10 mil till hösten att sikta mot om benen håller.

Med Charioten på Sjusjøen vid nyår

Med Charioten på Sjusjøen vid nyår

Astrid satt i studion med såpbubblor hon fått av reportern medan jag pratade, men tröttnade lagom till att jag var färdig. Hon tyckte det lät jättespännande med radion när vi pratade om det igår och idag på morgonen, men blev av förklarliga skäl lite blyg när vi kom dit.

För övrigt har det vädermässigt varit en liten chock att komma hem från Mallis, där det var ca 20 grader varje dag. Eftersom jag knappt suttit någonting framför datorn eller telefonen under veckan på Mallorca hade jag en hel del att ta igen, så för att måndagen inte skulle bli alltför mustig gick jag upp klockan 05.00 igår och cyklade ner till stan för att jobba några timmar. Jag drog på mig mina nya chinosshorts från Colour Wear och en tunn jacka. Det var kallt. Det var tydligen inte 20 grader här hemma, utan 1 grad och snålblåst på morgonen.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Barn, Löpning, Träning och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till I P4 Sjuhärad idag

 1. magnushindstromMankke skriver:

  Jag kan löpa med vagn då dottern sover men när hon är vaken tröttnar hon efter 10 minuter. Har du någon lösning på det problemet eller hur brukar du göra om tålamodet tar slut då man är långt hemifrån?

  • Erik Wickström skriver:

   Jag vet andra med liknande problem, men våra barn har faktiskt inte tröttnat någon gång hittills. Det man kanske kan tänka på är att hon ser ordentligt, så hon inte ligger ner istället för sitter etc. Jag vet inte hur gammal din dotter är, men det kanske går att prata och sjunga lite ihop. Eller säga att man är på väg någonstans eller berätta vad man ser längs vägen.

 2. Niklas Solsjö skriver:

  En del barn älskar att åka vagn, andra inte. Man får lära sig att acceptera det helt enkelt. Vi har en av varje. Jag tycker om att springa med vagn, men ser kvällarna som den bästa tiden för träning trots allt.

Kommentarer är stängda.