Blondinbella bland konditionsidrottare

Torsdag 23 juli avgörs King of the Hill Sälen, där man först cyklar MTB och sedan åker på klassiska 2:or (låneskidor) från Sälen By upp på fjället. Totalt 1001 höjdmeter på de två loppen, som båda genomförs som masstart samma dag. Man kan också välja endast en tävling. Vi var uppe hela familjen förra året när jag körde och det var ett riktigt höjdarevent. Kul och bra tävlingar, jordnära stämning och kanonfina banor. Och bra och barnvänligt att bo i Lindvallen.

I år kan jag inte vara med då vi ska på Åsa och Mattias bröllops-/inflyttningsfest i Östersund den helgen, men jag kan ge mina absolut varmaste rekommendationer till att åka den tävlingen. Lite roligt att de i flyern citerat mina fina vitsord om tävlingen och som byline skrivit ”Erik Wickström – konditionsidrottarnas svar på Blondinbella”.

King of the Hill Sälen 23 juli 2015

King of the Hill Sälen 23 juli 2015

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , , , . Bokmärk permalänken.