På radion i morgon

På P4 Sjuhärad. Sarit Monastyrski i bakgrunden.

På P4 Sjuhärad i Borås vid ett tidigare tillfälle. Sarit Monastyrski i bakgrunden.

Det var varit mycket media på sistone, vilket alltid är trevligt. Nästa gång blir i morgon fredag, då P4 Sjuhärad kommer att ringa mig kl 07.40 för att prata om Göteborgsvarvet. Jag gissar att jag kommer in i sändning några minuter efter det.

Egentligen skulle jag åkt ner studion, men jag tackade nej till det eftersom det är en stor dag i morgon: Astrid fyller 3 år. Och då är jag gärna hemma på morgonen. Det blir kalas både i morgon eftermiddag och på söndag. I morgon kommer jag dock inte gå all out på kakbuffén, man vill ju inte ha maghaveri på Göteborgsvarvet dagen efter.

 

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , , . Bokmärk permalänken.