Coltings podcast med mig inför Göteborgsvarvet

När Jonas Colting och jag tränade sist sade han "skidåkning är min nya sport". Så frälst är han. Jag fick gå på hans trevliga föreläsning i tisdags och igår vallade jag hans skidor inför Ymerloppet i Borås.

Jonas Colting som skidåkare

Den 10 maj spelade vi in ett avsnitt där jag var gäst i Jonas Coltings podcast “Den nakna sanningen”. Men veckan efter var fettskatt på tapeten och då ville Jonas lägga in ett avsnitt om det istället eftersom han hade hade en debattartikel i Aftonbladet.

Denna vecka skulle det vi spelade in ha sänts, men Jonas kom på att snart är det Göteborgsvarvet, så vi spelade in ett nytt avsnitt med lite mer fokus på det istället.

Jag tyckte det var lite synd att “kasta bort” det andra avsnittet, inte minst av rent egoistiska själ då det handlade lite mer om mig. Så för dig som är intresserad av att få reda på lite grejer om mig som person – utöver prat om hälsa och träning – som jag inte skrivit på bloggen så finns det avsnittet att lyssna på här (som en ljudfil, det är inget officiellt podavsnitt).

Det “officiella” podavsnittet med mig med lite fokus på Göteborgsvarvet och bl a träningstips för löpning publicerades idag och finns att lyssna på här. Jag har inte lyssnat på det själv än, så jag är lite nervös att jag kanske sagt eller inte sagt grejer som jag borde.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Coltings podcast med mig inför Göteborgsvarvet

  1. Per skriver:

    Dropbox-länken funkar dessvärre inte

Kommentarer är stängda.