September och oktober

September och oktober visste jag på förhand skulle bli intensiva. Det är jätteroligt och spännande med alla jobbuppdrag och resor. Det är en ynnest att leva på att göra saker man tycker är roligt.

Skidhallen i Göteborgs Nya Arena skidome. Foto: Erik Wickström.

Skidhallen i Göteborgs Nya Arena.

Men samtidigt vill jag vara så mycket så möjligt med familjen. Jag är pappaledig på 40 procent i höst, vilket gör att arbetsdagarna blir kortare. Det har gjort att jag har behövt jobba flera kvällar efter middagen, i tillägg till resorna. Men både Ida och jag var beredda på det här och det blir lugnare längre fram. Det har sett ungefär likadant ut tidigare så vi är vana vid lite svängningar i min jobb- och resedos. Efter oktober lugnar det ner sig. 

Idag ska jag till Göteborg och ge en skidlektion i Skidome. Jag ger sällan enskilda privatlektioner utan jobbar mest med grupper och företag, men det här var ett specialfall där andra grejer också ingår. Det ska bli kul att komma till skidhallen igen. Jag passar på att åka ett kort pass innan lektionen för att pryltesta lite skidkläder.

Efter två veckor i rad med bara 2 timmars träning slog jag till med 12 timmar förra veckan, vilket gjorde det till en av barmarkssäsongens största veckor. Detta tack vare 6 h-eventet samt att jag cyklade Västgötaloppet Cykels bana. Mer om den banan snart!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till September och oktober

  1. Jim skriver:

    Får vi se dig på startlinjen i Västgötaloppet? Cyklade igenom banan tidigare i veckan och tänkte att det vore skitkul om både du men också övriga toppkonditionsutövare från den bygden var med!

  2. qrazese skriver:

    Vad tycker du om skidome? Tänkte ta en heldag där på lördag om förkylningen vill ge med sig.

Kommentarsfältet är stängt.